Υλικά
1 φύλλο μπακαλιάρος παστός
1 κιλό κάστανα
1 1/2 κιλό σέλινο
1/2 κιλό ντομάτες
4 σκελίδες σκόρδου
Πιπέρι
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Τοποθετουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε κομματάκια τον μπακαλιάρο σε ενα μπολ με νερο για να φυγει η αλμυρα.
Πλένουμε το σέλινο και το κόβουμε κομματάκια.
Μαγειρεύουμε το σέλινο με όλα τα υλικά. Όταν το σέλινο αρχίσει να μαλακώνει, προσθέτουμε τον μπακαλιάρο και τα κάστανα. Όταν το φαγητό μείνει με τη σάλτσα του, το κατεβάζουμε από τη φωτιά και το σερβίρουμε ζεστό.
Καλη Ορεξη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου