Υλικά
6 Αυγα
2 φλιτζάνια του τσαγιού, κοφτά Ρύζι
6 φλιτζάνια του τσαγιού Γάλα
2 φλιτζάνια του τσαγιού Νερό
1 φλιτζάνι του τσαγιού Φέτα
Ζάχαρη άσπρη, προαιρετικά
Βούτυρο
Αλατι
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά και προσθέτοντας λίγο λίγο μέχρι να τελειώσει το ρύζι, προσέχουμε να μην «κόψει» το αυγό.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το τυρί, το βούτυρο, τη ζάχαρη και το αλάτι και ανακατεύουμε κάθε τόσο για να μην πιάσει κρούστα το μείγμα.
Αλείφουμε το ταψί με λάδι ή βούτυρο, το πασπαλίζουμε με τυρί και ρίχνουμε από πάνω το μείγμα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο περίπου μία ώρα.
Πασπαλίζουμε με κανέλα.
Καλη Ορεξη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου