Μελιτζανάκι γλυκό
Υλικά
| |
1. Διαλέγουμε περίπου ομοιόμορφα μελιτζανάκια, τα ξεφλουδίζουμε προσεκτικά (το ειδικό εργαλείο βοηθάει) και τα περνάμε στο λεμόνι. 2. Βράζουμε τα μελιτζανάκια (μέχρι να τσιμπιούνται με το πιρούνι), τα ξεπλένουμε και τα σουρώνουμε. 3. Δένουμε τέλος το γλυκό ξαφρίζοντας το σιρόπι. 4. Προσθέτεις 1/2 φλιτζανάκι λεμόνι και τελευταία τα αμύγδαλα. 5. Φυλάσσουμε σε αποστειρωμένες γυάλες. |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου