ΥΛΙΚΑ
- κλωναράκια τσάι βουνού
- κλωναράκια τσάι ευρωπαϊκό (μαύρο)
- 2 κουταλιές χαμομήλι
- 2 φύλλα μέντας
- 3 ξυλαράκια κανέλας
- 2 κουταλάκια κάρδαμο
- ξύσμα ενός πορτοκαλιού
- 4 φλιτζάνια νερό
- Βράζουμε όλα τα υλικά μέχρι να αφρίσουν.
- Σουρωμένο το σερβίρουμε σε 4 φλιτζάνια προσθέτωντας 1 κουταλάκι μέλι (ή παραπάνω αν θέλετε) στο καθένα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου