Υλικά
| |
κατασκευη1. Σε μπέν μαρί λιώνουμε το βούτυρο και τις κουβερτούρες. 2. Μόλις λιώσουν προσθέτουμε το ζαχαρούχο, ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά και κατεβάζουμε από τη φωτιά. 3. Τέλος προσθέτουμε τα μπισκότα σπασμένα και όχι θρυμματισμένα. 4. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει για λίγο, το τυλίγουμε σε λαδόκολλα σαν μπαστούνι και το διατηρούμε στο ψυγείο. 5. Μπορούμε αν θέλουμε να προσθέσουμε καρύδια, σταφίδες, ξερά δαμάσκηνα ή ότι άλλο μας αρέσει. Καλή επιτυχία!!! |
***....Γευσου....Γευσεις....***
Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011
Κορμός σοκολάτας (NTR)
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου