ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο φύλλο
σφολιάτας
300γρ ζαμπόν
χαμηλών λιπαρών
500γρ τυρί
τριμμένο χαμηλών λιπαρών
2 μεγάλες
ντομάτες κομμένες σε λεπτές ροδέλες
1 φλιτζάνι
κέτσαπ
2 κουταλιές της
σούπας μουστάρδα
2 κουταλιές της
σούπας σουσάμι για πασπάλισμα
1 αυγό κι 1
κρόκο χτυπημένα για άλειμμα
Αλάτι
πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλείφετε με λίγο
ελαιόλαδο ένα μεγάλο ταψί.
Απλώνετε το ένα από τα δύο φύλλα σφολιάτας
στο ταψί σας και το αλείφετε με την κέτσαπ.
Ψιλοκόβετε το
ζαμπόν και το ρίχνετε πάνω από το αλειμμένο φύλλο.
Στη συνέχεια
ρίχνετε από πάνω το τριμμένο τυρί και από πάνω απλώνετε τις ροδέλες ντομάτας.
Αλατοπιπερώνετε
τις ντομάτες και σκεπάζετε με το δευτερο φύλλο σφολιάτας.
Πατάτε τις άκρες
με ένα πιρούνι ώστε να ενωθούν τα 2 φύλλα. Αλείφετε το πάνω μέρος με το
χτυπημένο αυγό και πασπαλίζετε με σουσάμι.
Ψήστε την
πιτα σε προθερμασμένο φούρνο για 20
λεπτά στους 200 βαθμους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου