Υλικά
¼ κούπας σως σόγιας
¼ κούπας κονιακ
1.200 γρ. ψαρονέφρι
2 κουταλιές σούπας
καστανή ζάχαρη
2 σκελίδες σκόρδο
ψιλοκομμένες
Εκτέλεση
Αναμίξετε τη σως σόγιας
με το κονιακ, την καστανή ζάχαρη και το σκόρδο.
Περιχύνετε το ψαρονέφρι
και τοποθετείστε στο ψυγείο για 2 ώρες περίπου.
Προθερμάνετε το φούρνο
στο 180°C βάλτε το ψαρονέφρι στο φούρνο για 1
ωρα
Σερβιρετε με ρυζακι και λαχανικα.
Καλη ΟρεξηΣερβιρετε με ρυζακι και λαχανικα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου