Υλικά
½ κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του,
Ζάχαρη άχνη,
1 ποτήρι καλαμποκέλαιο,
1/2 ποτήρι κρασί,
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι,
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
Μαρμελάδα της αρεσκείας σας
Μια κόλλα λαδόχαρτο
Ζάχαρη άχνη,
1 ποτήρι καλαμποκέλαιο,
1/2 ποτήρι κρασί,
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι,
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
Μαρμελάδα της αρεσκείας σας
Μια κόλλα λαδόχαρτο
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί.
Αν η ζύμη είναι αρκετά μαλακή τότε
προσθέτουμε λίγο αλεύρι σκληρό.
Χωρίζουμε τη ζύμη σε
μπαλάκια.
Τα ανοίγουμε με τον πλάστη έτσι ώστε να είναι επίπεδα.
Βάζουμε τη
μαρμελάδα και μετά τα τυλίγουμε για να κλείσουν.
Τοποθετούμε τους κουραμπιέδες σε ένα ταψί που είναι στρωμένο με
λαδόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 35 λεπτά, στους 180 βαθμούς.
Όταν τελειώσει το ψήσιμο τους κοσκινίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου