ΥΛΙΚΑ
1 ΚΙΛΟ ΨΙΧΑ ΚΑΡΥΔΙ
30 ΦΥΛΛΑ ΜΠΑΚΛΑΒΑ
1 ΚΑΝΕΛΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
½ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ
½ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΥΔΙ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΛΟ
ΣΙΡΟΠΙ
1 ΚΙΛΟ ΖΑΧΑΡΗ
2 ½ ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ
½ ΚΙΛΟ ΜΕΛΙ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΘΕ 5 ΦΥΛΛΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ 1 ½ ΦΛΙΤΖΑΝΑ ΚΑΡΥΔΙ ΨΙΧΑ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ,ΚΑΝΕΛΛΑ,ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΡΙΦΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΔΩΜΕΝΟ ΤΑΨΙ.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΦΥΛΛΑ.
ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ.ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΡΟ.
ΤΟ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ.ΟΤΑΝ ΨΗΘΟΥΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΑΡΟΥΜΕ.ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΙΡΟΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ.
ΑΝ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ,ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΨΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΤΙΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ.
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΦΡΟΥΙ ΓΛΑΣΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΕΜΙΣΗ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου