Υλικά
| |
κατασκευη1. Αναμειγνύουμε το κρασί με το γάλα, βουτάμε τα σαβαγιάρ και στρώνουμε τα 10 σε μια πιατέλα. 2. Ανακατεύουμε τα φουντούκια με τη μερέντα, στρώνουμε τη μισή ποσότητα πάνω από τα σαβαγιάρ και από πάνω τις 3 κουταλιές μαρμελάδας. 3. Βάζουμε από πάνω άλλα 10 σαβαγιάρ, επαναλαμβάνουμε την παραπάνω διαδικασία και τελειώνουμε με τα υπόλοιπα σαβαγιάρ. |
***....Γευσου....Γευσεις....***
Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011
Γλυκό με σαβαγιάρ και μερέντα (NTR)
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου