8 ΦΛΙΤΖΝΕΣ ΓΑΛΑ
2 ΦΛΙΤΖΑΝΕΣ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΦΛΙΤΖΑΝΑ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΗΛΟ
6 ΑΥΓΑ
½ ΚΙΛΟ ΒΟΥΤΥΡΟΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΤΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΕΝΑ-ΕΝΑ)
2ΒΑΝΙΛΙΕΣ
½ ΚΙΛΟ ΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΙΚΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
2 ΦΛΙΤΖΑΝΕΣ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΦΛΙΤΖΑΝΕΣ ΝΕΡΟ
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ (ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ½ ΒΑΖΑΚΙ ΓΛΥΚΟΖΗ(ΑΠΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ)
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ-ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ.
ΜΕΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΛΑ.
ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΛΕΙΨΗ ΤΟ ΤΑΨΙ ΜΑΣ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ – ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΥΤΥΡΩΣΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ.ΟΣΑ ΦΥΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΑΜΕ ΙΔΙΑ ΚΑΤΩ
ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΑΝΩ.ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ.ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΨΗΘΕΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟ ΚΡΥΟ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ.ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ(ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΑΨΙ) ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου