Υλικά
| |
κατασκευαστης1. Ανακατεύουμε τα κομμάτια του φρουί γλασέ με λίγο αλεύρι. 2. Σε μία λεκάνη χτυπούμε το βούτυρο και προσθέτουμε σιγά-σιγά, την ζάχαρη, την βανίλια, ένα-ένα τους κρόκους, το αλεύρι, το αλάτι, τα φρουί γλασέ, τα καρύδια. 3. Χτυπούμε τα ασπράδια των αυγών σε μαρέγκα και τα προσθέτουμε στην ζύμη μας. 4. Βάζουμε το μίγμα σε ένα αλευρωμένο ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175°C για 70 λεπτά περίπου. |
***....Γευσου....Γευσεις....***
Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011
Κέικ φρούτου της μαμάς (NTR)
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου