ΥλικάΠαντεσπάνι
| |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
1. Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα.
2. Ρίχνουμε τους κρόκους, την ζάχαρη, νερό και το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ.
3. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά περίπου.
4. Σε άλλη λεκάνη διαλύουμε τα φακελάκια ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες.
5. Προσθέτουμε την ζάχαρη (αν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε περισσότερη ή και λιγότερη ανάλογα με το πόσο γλυκό το θέλουμε ή 1 φλιτζάνι ζάχαρη όμως είναι κανονικό) και το γιαούρτι και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
6. Αφού ψηθεί το παντεσπάνι ρίχνουμε την κρέμα πάνω με μια βαθιά κουτάλα και το βάζουμε στο ψυγείο
Καλη Επιτυχια |
***....Γευσου....Γευσεις....***
Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011
Γλυκό με γιαουρτι με ΑΝΑΝΑ η ΦΡΑΟΥΛΕΣ ****(NTR)
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου