Υλικά
| |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ1. Ανοίγουμε το κανταΐφι με το χέρι (αφού το βουτυρώσουμε), το βάζουμε σε ένα ταψί και το ψήνουμε μέχρι να ροδίσει. 2. Ετοιμάζουμε το σιρόπι με την ζάχαρη και το νερό και μόλις ψηθεί το κανταΐφι το σιροπιάζουμε και το αφήνουμε για 15 λεπτά περίπου να κρυώσει. 3. Κρέμες: Ετοιμάζουμε τις κρέμες σύμφωνα με τις οδηγίες, τις στρώνουμε πάνω από το γλυκό μας και βάζουμε το ταψί στο ψυγείο για 10-15 λεπτά για να σταθεί η κρέμα. 4. Από πάνω στρώνουμε την σαντιγί και γαρνίρουμε με τα κερασάκια και τους ξηρούς καρπούς. Καλή επιτυχία |
***....Γευσου....Γευσεις....***
Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011
Γρήγορο εκμέκ (NTR)
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου