Υλικά
| |
Kατασκευη1. Βάζουμε σε μία λεκάνη τον χυμό πορτοκαλιού, το λάδι, την ζάχαρη, την κανέλα, την σόδα και το κονιάκ και τα ανακατεύουμε. 2. Προσθέτουμε λίγο-λίγο το αλεύρι μέχρι να έχουμε μια ζύμη όχι πολύ σφικτή. 3. Ζυμώνουμε τα κουλουράκια μας και τα πλάθουμε σε ότι σχήμα θέλουμε και τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί. 4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για μισή ώρα περίπου. |
***....Γευσου....Γευσεις....***
Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011
Κουλουράκια με πορτοκάλι (NTR)
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου