1/2 κιλό κατσίκι
3 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
Λευκό κρασί
Ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
Δεντρολίβανο
Ρίγανη
ξύσμα λεμονιού
αλάτι, πιπέρι
Εκτελεση
Φτιάχνετε μια μαρινάτα με αλατοπίπερο, δεντρολίβανο, ρίγανη, σκόρδο, κρασί και χυμό και το ξύσμα λεμονιού. Βάζετε μέσα το κρέας και το αφήνετε όλο το βράδυ στο ψυγείο.
Βάζετε το κρέας μαζί με τη μαρινάτα του σε ένα ταψί. Προσθέστε το λάδι και αφήστε το να ψηθεί για τρία τέταρτα τουλάχιστον. Θυμηθείτε να προσθέτετε νερό για να μην στεγνώσει τελείως η σάλτσα του.
Σερβίρεται ζεστό, με γαρνιτούρα λαχανικά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου