Υλικά
1 κιλό κιλοτο Μοσχαρακι
3 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
Λευκό κρασί
Ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
Δεντρολίβανο (αν θελετε)
Ρίγανη
Θυμαρι
ξύσμα λεμονιού
αλάτι, πιπέρι
Δαφνη
Εκτελεση
Φτιάχνετε μια μαρινάτα με αλατοπίπερο, δεντρολίβανο,Θυμαρι, ρίγανη, σκόρδο, κρασί και χυμό και το ξύσμα λεμονιού. Βάζετε μέσα το κρέας και το αφήνετε όλο το βράδυ στο ψυγείο.
Βάζετε το κρέας μαζί με τη μαρινάτα του σε ένα ταψί. Προσθέστε το λάδι,και δυο φυλλαρακια Δαφνη, και αφήστε το να ψηθεί για τρία τέταρτα τουλάχιστον. Θυμηθείτε να προσθέτετε νερό για να μην στεγνώσει τελείως η σάλτσα του.
Σερβίρεται ζεστό, με γαρνιτούρα λαχανικά η ρυζι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου