ΥΛΙΚΑ
2 ΚΙΛΑ ΦΥΛΛΟ ΜΠΑΚΛΑΒΑ
1 ΣΟΥΠΙΕΡΑ ΚΑΡΥΔΙ ΨΙΧΑ
2 ΚΑΝΕΛΕΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΕΣ
1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ
ΒΟΥΤΥΡΟ ΗΠΕΙΡΟΥ ΛΙΩΜΕΝΟ 500 ΓΡΑΜ ΓΙΑ ΕΠΑΛΕΙΨΗ ΚΑΘΕ ΦΥΛΛΟΥ
ΣΙΡΟΠΙ
1 ½ ΚΙΛΟ ΖΑΧΑΡΗ
2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ
ΟΤΑΝ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
ΑΠΟ ½ ΚΙΛΟ ΜΕΛΙ (ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ κιλο)
ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΔΕΣΕΙ.(Αφηνουμε να κρυωσει).
ΑΠΟ ½ ΚΙΛΟ ΜΕΛΙ (ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ κιλο)
ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΔΕΣΕΙ.(Αφηνουμε να κρυωσει).
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΨΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟΝΟΥΜΕ
ΚΑΘΕ ΦΥΛΛΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ
ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ 4 ΦΥΛΛΑ ΜΑΖΙ (το ενα επανω στο αλλο)
ΕΠΕΙΤΑ ΕΠΑΝΩ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΚΑΡΥΔΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ.
ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ 4 ΦΥΛΛΑ
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
ΕΠΕΙΤΑ ΠΑΛΙ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΡΥΔΙ,ΚΑΝΕΛΑ,ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ΕΩΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ......
.
ΚΑΘΕ ΦΥΛΛΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ
ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ 4 ΦΥΛΛΑ ΜΑΖΙ (το ενα επανω στο αλλο)
ΕΠΕΙΤΑ ΕΠΑΝΩ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΚΑΡΥΔΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ.
ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ 4 ΦΥΛΛΑ
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
ΕΠΕΙΤΑ ΠΑΛΙ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΡΥΔΙ,ΚΑΝΕΛΑ,ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ΕΩΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ......
.
ΤΕΛΟΣ
ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΤΕΜΑΧΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΚΛΑΒΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ
ΤΟΥ ΕΠΑΝΩ ΦΥΛΛΟΥ.
ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΨΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑΚΙ(για ομορφια)
ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΨΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑΚΙ(για ομορφια)
ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 250 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟ ΦΩΤΑΚΙ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ
ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΚΛΑΒΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΡΑΝΤΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΠΑΝΩ ΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΑΝΟ.
ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.
ΨΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΚΛΑΒΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΡΑΝΤΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΠΑΝΩ ΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΑΝΟ.
ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.
ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
(ΚΡΥΟ) Ο ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΖΕΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΑΡΟΥΜΕ.
ΤΟ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ~ ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΤΣΕΤΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ~ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΜΙΑ
ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΜΕ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.!!!!!!!!!!!!!!tips
αν δε θελετε να βαλετε βουτυρο~ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΠΟΛΥ...ΚΑΛΟ...ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ~ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΤΑΞΕΤΕ ΚΑΙΣΤΡΙΦΡΟ ΜΠΑΚΛΑΒΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ..
1 ΠΥΡΕΞ ( Η ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΛ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΑΡΥΔΙ,2 Κ.Σ ΚΑΝΕΛΑ,1 Κ.Σ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ,2 Κ.Σ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ) ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΚΑΙ Η ΓΕΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ
1 1/2 ΚΙΛΟ ΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΜΠΑΚΛΑΒΑ ΚΑΝΑΚΗ
ΒΟΥΤΥΡΟ 500 ΓΡΑΜ.ΛΙΩΜΕΝΟ ΗΠΕΙΡΟΥ ..Η ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
1 1/2 ΚΙΛΟ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 1 ΚΙΛΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ 2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ
ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΡΙΧΝΩ ΛΙΓΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΧΥΜΟΥ ΛΕΜΟΝΙ
ΣΙΡΟΠΙ ΚΡΥΟ
ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΖΕΣΤΟΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου