4 ώριμες, σφιχτές τομάτες, καλά πλυμένες, αλλά όχι ξεφλουδισμένες
200 γρ. μοτσαρέλα, κομμένη σε στρογγυλές, μικρές φέτες
μερικά φυλλαράκια φρέσκου βασιλικού,μαιντανο.
1 κουτ. του γλυκού ξερή ρίγανη
2 κουτ. της σούπας πάστα από μαύρη ελιά
λίγο ελαιόλαδο
φετα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τις τομάτες σε λεπτές και στρογγυλές φέτες και τις τοποθετούμε κυκλικά σε μια μεγάλη και ρηχή πιατέλα.
Πάνω στις φέτες της τομάτας τοποθετούμε τις κομμένες φέτες της μοτσαρέλας.
Πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και στο κέντρο κάθε φέτας τυριού απλώνουμε μια μικρή ποσότητα από την πάστα μαύρης ελιάς.
.Διακοσμούμε με τα φυλλαράκια του βασιλικού+μαιντανου και σερβίρουμε τη σαλάτα κρύα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου