Υλικά
1/2 κιλό αλεύρι
1 φακελάκι μαγιά
Λίγο αλάτι
Χλιαρό νερό
Εκτέλεση
Σε μία μικρή λεκάνη βάζουμε το αλεύρι, τη μαγιά και το αλάτι.
Τα ανακατεύουμε και προσθέτουμε νερό μέχρι η ζύμη να αρχίσει να ξεκολλάει από το χέρι. Σκεπάζουμε τη λεκάνη με μία πετσέτα και αφήνουμε τη ζύμη να φουσκώσει σε ζεστό μέρος για μισή ώρα.
Όταν φουσκώσει η ζύμη την κόβουμε μικρά κομμάτια, και τα τηγανίζουμε σε καυτό λαιόλαδο.
Σερβίρουμε τις τηγανίτες με μέλι και κανέλα .
Καλη Επιτυχια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου