ΥΛΙΚΑ
370 γραμμαρια αχνη ζαχαρη
300 γραμμ.βουτυρο (1 ποτηρι του νερου)
1 κροκους αυγων
1 βανιλια
170 γραμμαρια ζαχαρη(1 ½ ποτηρι νεροιυ ζαχαρη)
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Τα ασπραδια τα χτυπαμε χωριστα τα υπολοιπα υλικα όλα μαζι
Δερνουμε το βουτυρο επι αρκετη ωρα σαν τους κουραμπιεδες,ριχνουμε τα αυγα κτυπημενα χωριστα, την βανιλια, το αλευρι και τα ζυμωνουμε όλα μαζι αφου ζυμωθουν καλα τα
Καλη Επιτυχια....
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου