ΥΛΙΚΑ
1 μέτριο χταπόδι
1 φλιτζάνι και 2 κουτ. της σούπας ξίδι
αλάτι
ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Καθαρίζουμε το χταπόδι, αν δεν είναι έτοιμο, και το ρίχνουμε σε μία κατσαρόλα με το 1 φλιτζάνι ξίδι και ½ φλιτζάνι νερό. Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά 30 έως 45 λεπτά, γυρίζοντας το χταπόδι κάθε 10 περίπου λεπτά και δοκιμάζοντας αν μαλάκωσε.
2. Όταν είναι έτοιμο, το βγάζουμε από την κατσαρόλα και το κόβουμε κομμάτια. Σερβίρουμε περιχύνοντας με τις 2 κουταλιές ξίδι, το ελαιόλαδο και αλάτι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου