YΛΙΚΑ
1/2 κιλό φασόλια ξερά μέτριο μέγεθος
4 καρότα μέτρια
1 μάτσο σέλινο
2 κρεμμύδια κομμένα σε φετούλες
1 1/2 κούπα τοματοχυμό
1 1/2 κούπα λάδι
αλάτι, πιπέρι
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
4 καρότα μέτρια
1 μάτσο σέλινο
2 κρεμμύδια κομμένα σε φετούλες
1 1/2 κούπα τοματοχυμό
1 1/2 κούπα λάδι
αλάτι, πιπέρι
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Bάζουμε τα φασόλια από το προηγούμενο βράδυ στο νερό.
Tα βράζουμε για πέντε λεπτά κι αδειάζουμε το νερό αυτό.
Pίχνουμε κι άλλο νερό στην κατσαρόλα ώστε να τα σκεπάζει καλά όλα τα υλικά που θα βάλουμε: τα φασόλια, τα καρότα κομμένα ροδελίτσες, το σέλινο ψιλοκομμένο και το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε τον τοματοχυμό, το λάδι και το αλατοπίπερο.
Bράζουμε τη φασολάδα μέχρι να μαλακώσουν όλα τα ύλικα.
Καλη Επιτυχια.
Tα βράζουμε για πέντε λεπτά κι αδειάζουμε το νερό αυτό.
Pίχνουμε κι άλλο νερό στην κατσαρόλα ώστε να τα σκεπάζει καλά όλα τα υλικά που θα βάλουμε: τα φασόλια, τα καρότα κομμένα ροδελίτσες, το σέλινο ψιλοκομμένο και το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε τον τοματοχυμό, το λάδι και το αλατοπίπερο.
Bράζουμε τη φασολάδα μέχρι να μαλακώσουν όλα τα ύλικα.
Καλη Επιτυχια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου