-1 μέτριο μπρόκολο
-1 πράσινες πιπεριές
-2 σκελίδες σκόρδο
-2 κουτ. της σούπας βαλσαμικό ξύδι
-ελαιόλαδο
-1 κουτ. της σούπας σάλτσα σόγιας
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Χωρίζουμε το μπρόκολο σε μπουκετάκια και κόβουμε τις πιπεριές σε τετράγωνα μικρά κομμάτια. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο.
Ζεσταίνουμε το λάδι σε μία κατσαρόλα και σοτάρουμε εκεί το μπρόκολο, τις πιπεριές και το σκόρδο.
Σε ένα μπολάκι αναμιγνύουμε τη σάλτσα σόγιας και το βαλσαμικό ξύδι και σβήνουμε τα λαχανικά με αυτό το μίγμα. Αφήνουμε τα λαχανικά να μαγειρευτούν για 2 έως 3 λεπτά ακόμη και αποσύρουμε από τη φωτιά. Σερβίρουμε τη σαλάτα ζεστή
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου