ΥΛΙΚΑ
-2 μεγάλες κόκκινες, γλυκιές πιπεριές
-2 μεγάλες πράσινες πιπεριές
-250 γρ. μανιτάρια, φρέσκα
-2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
-2 κουτ. της σούπας ξίδι από κόκκινο κρασί
-1 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
-1 κουτ. του γλυκού κοπανισμένους σπόρους μαύρου πιπεριού
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
1. Ρίχνουμε τις πιπεριές σε κατσαρόλα με νερό που βράζει και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά. Τις βγάζουμε, τις ξεφλουδίζουμε, αφαιρούμε μεμβράνες και σπόρια και τις κόβουμε σε λεπτές λωρίδες.
2. Αναμιγνύουμε τις πιπεριές και τα μανιτάρια, κομμένα στη μέση, σε ένα μπολ. Σ? ένα άλλο, μικρό μπολ χτυπάμε με το σύρμα το σκόρδο, το ξίδι και τους κοπανισμένους σπόρους του πιπεριού. Περιχύνουμε τη σαλάτα με το μίγμα αυτό, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.
2. Αναμιγνύουμε τις πιπεριές και τα μανιτάρια, κομμένα στη μέση, σε ένα μπολ. Σ? ένα άλλο, μικρό μπολ χτυπάμε με το σύρμα το σκόρδο, το ξίδι και τους κοπανισμένους σπόρους του πιπεριού. Περιχύνουμε τη σαλάτα με το μίγμα αυτό, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου