ΠΟΤΟ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ
1 ½ κιλο κονιακ καλο
100 αμυγδαλα πικρα (ΨΥΧΑ)
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Τα βαζουμε στον ηλιο και τα κτυπαμε μια φορα την ημερα.Αφου παρουν το ξανθο χρωμα.
θα ριξουμε τρια ποτηρια ζαχαρη και τρια ποτηρια νερο θα τα βρασουμε και θα τα φτιαξουμε σιροπι.
Επειτα θα ριξουμε το σιροπι(ΚΡΥΟ) μεσα και τα αμυγδαλα (αφου τα εχουμε κοψει στη μεση).Τα αφηνουμε λιγες μερες . Σουρωνουμε και
Το ποτο μας είναι ετοιμο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου