ΓΑΤΟΣ
ΥΛΙΚΑ
1300 γραμμαρια ακαθαριστα αμυγδαλα
15 αυγα
2 γαλετες
1 μοσχοκαρυδο
1 πορτοκαλοφλυδα (ξυσμα)
λιγη κανελλα
2 ποτηρια νερου ζαχαρη 650 γραμμαρια
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Κτυπαμε καλα τους κροκους με τη ζαχαρη
Κατοπιν ριχνουμε λιγα-λιγα τα αμυγδαλα και εχουμε ετοιμασει μετα τη γαλεττα και τα ασπραδια τα εχουμε καλα κτυπημενα.
Αναμειγνυουμε ολο το μιγμα
Αλειφωμε το ταψι με βουτυτο και το ψηνουμε στο φουρνο 200 βαθμων.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου