Υλικά
| |
Κατασκευη1. Ανακατεύουμε το αλεύρι με την μπαίκιν πάουντερ. 2. Χτυπάμε καλά το βούτυρο με την ζάχαρη, προσθέτουμε το χτυπημένο αυγό, τον χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού, την σόδα, τις βανίλιες και λίγο-λίγο το αλεύρι συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να έχουμε μία ζύμη μαλακιά. 3. Πλάθουμε τα κουλουράκια μας, τα βάζουμε σε ένα βουτυρωμένο ταψί, τα αλείφουμε με τον κρόκο του αυγού και τα ψήνουμε σε χαμηλό φούρνο για 30 λεπτά περίπου. |
***....Γευσου....Γευσεις....***
Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011
Κουλουράκια βουτύρου (NTR)
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου