ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ(η Συνταγη της γιαγιας μου)*****
ΥΛΙΚΑ
20 αυγα
20 κουταλιες της σουπας Ζαχαρη (650 γραμμαρια-2 ποτηρια νερου)
20 κουταλιες της σουπας καρυδι(650 γραμ.-2 ποτηρια νερου)
20 κουταλιες της σουπας σιμιγδαλι 3 νουμερο(65ο γραμ.2 ποτηρια νερου)
2 βανιλιες
ξυσμα πορτοκαλιου
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Δερνουμε τους κροκους με τη ζαχαρη και χωριστα τα ασποραδια μαρεγκα.
Κατοπιν τα ενωνουμε μαζι κουταλια-κουταλια και μετα κουταλια καρυδι,
Κατοπιν τα ενωνουμε μαζι κουταλια-κουταλια και μετα κουταλια καρυδι,
Κουταλια σιμιγδαλι,τις βανιλιες και το ξυσμα πορτοκαλιου
Αλειφουμε το ταψι με βουτυρο και στο φουρνο,στους 200 βαθμους για 40 λεπτα όταν βγει από το φουρνο, εχουμε ετοιμο το σιροπι (κρυο)και το συροπαρουμε.
ΣΙΡΟΠΙ
2 ποτηρια νερου-ΝΕΡΟ
2 ποτηρια(νερου) ΖαχαρηΚαλη Επιτυχια!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου