Υλικά
| |
Κατασκευη1. Στρώνουμε τις φρυγανιές σε ένα ταψί τις σιροπιάζουμε και ρίχνουμε από πάνω λίγη κανέλα τριμμένη. 2. Εχουμε εν τω μεταξύ ετοιμάσει την κρέμα με το άνθος αραβοσίτου, το γάλα και την ζάχαρη και την ρίχνουμε πάνω από τις φρυγανιές. 3. Αφήνουμε να κρυώσει, στρώνουμε την σαντιγί και γαρνίρουμε με μυγδαλάκι καβουρδισμένο και κοπανισμένο ή καρύδι ή ότι άλλο θέλουμε. Μια ωραία παραλλαγή είναι αυτή με το φρυγανισμένο τσουρέκι. Επίσης για πιο πλούσια γεύση, στρώνουμε πάνω από την κρέμα όταν είναι ακόμα καυτή μπισκότα πτι μπέρ και όπως η κρέμα είναι ζεστή τα μπισκότα μαλακώνουν και από πάνω βάζουμε την σαντιγί. |
***....Γευσου....Γευσεις....***
Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011
Εκμέκ ψυγείου(NTR)
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου