Κέικ με λάδι
Υλικά
| |
κατασκευη 1. Ανακατώνουμε πολύ καλά το αλεύρι με το λάδι. 2. Διαλύουμε την σόδα στο κονιάκ. 3. Προσθέτουμε όλα τα άλλα υλικά ανακατεύοντας συνεχώς με τελευταίες τις σταφίδες. (Αν η ζύμη είναι αραιή, προσθέτουμε αλεύρι. Αν είναι πηχτή, προσθέτουμε νερό). 4. Ψήνουμε το γλυκό στους 180 βαθμούς (με φωτιά πάνω και κάτω) μέχρι να σκουρήνει αρκετά (1 ώρα περίπου). |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου