Υλικά
1Βανιλιεα 1/2 μπαίκιν
| |
Ετοιμασία1. Ετοιμάζουμε το σιρόπι. 2. Απλώνουμε τα φύλλα του μπακλαβά στο ταψί μαζεύοντάς τα (σα μασουράκια, όχι απλωμένα). 3. Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνει η κρέμα και τα αδειάζουμε στο ταψί. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο ώστε να ροδοκοκκινίσει καλά και αφού το βγάλουμε ρίχνουμε το σιρόπι. |
***....Γευσου....Γευσεις....***
Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011
Γαλακτομπούρεκο Σύρου(NTR)
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου