***....Γευσου....Γευσεις....***



Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Σουφλέ Μακαρόνια (NTR)



ΥΛΙΚΑ

500γρ ζυμαρικά πέννες
300γρ ρεγκάτο
300γρ γραβιέρα
300γρ γκούντα
150γρ μπέικον
250γρ κρέμα γάλακτος

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ


Τα ζυμαρικά πέννες τα βράζουμε σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Τρίβουμε τα τυριά στο multi ή στον τρίφτη και κόβουμε με ένα μαχαίρι το μπέικον σε μικρά κομματάκια. Μόλις τα μακαρόνια είναι έτοιμα, τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε ένα πυρέξ.

Ρίχνουμε τα τριμμένα τυριά, τα κομματάκια μπέικον, τα αναμιγνύουμε με τα χέρια και περιχύνουμε την κρέμα γάλακτος.

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200οC και ψήνουμε το σουφλέ στους 200οC με αντιστάσεις για 30 με 45 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου