1 μαγια
1 γαλα εβαπορε (1 ένα μπουκαλι γαλα)
χλιαρο νερο
αλατι
λαδι
οσο αλευρι παρει.
οσο αλευρι παρει.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Σε μια λεκανη τοποθετουμε 500 γραμμαρια αλευρι
Διαλυομε την μαγια με χλιαρο νερο και το ριχνουμε στο αλευρι ζυμωνουμε συνεχεια,ριχνουμε το λαδι και το αλατι
Ζυμωνουμε εως οτου γινει μια ωραια ζυμη μαλακη.
Τοποθετουμε τη ζυμη σε βουτυρωμενο ταψι και βαζουμε στρωσεις από τα υλικα(τοματες,μανιταρια,κασερι,ρεγγατο, παριζα,πιπεριες …)
Μας αρεσουν/Την ψηνουμε στους 180 βαθμους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου