ΥΛΙΚΑ
1 ½ ΠΟΤΗΡΙ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
ΞΥΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
½ ΠΟΤΗΡΙ ΧΥΜΟ
200 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ(ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ)
½ ΚΙΛΟ ΑΛΕΥΡΙ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ
6 ΑΥΓΑ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Χτυπαμε τους κροκους με τη ζαχαρη το σπορελαιο με το
Γιαουρτι
Τα ασπραδια τα χτυπαμε χωριστα
Ριχνουμε λιγο αλευρι λιγη μαρεγκα μεχρι να τελειωσει
Ανακατευουμε και τα υπολοιπα υλικα και ψησιμο
Στους 200 βαθμους
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου