ΥΛΙΚΑ
- 3 φλυτζάνια σουσαμόλαδο
- 1 &1/2 φλυτζάνια ζάχαρη
- 1 φλυτζάνι χυμό πορτοκάλι
- 1/4 φλυτζάνι τσίπουρο αρωματικό
- 1 & 1/2 κουταλιά κανέλα
- 1 κουταλιά αμμωνία
- 1 κιλό αλεύρι περίπου
- σουσάμι για το τύλιγμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρι,τον χυμό,το τσίπουρο,τη κανέλα και την αμμωνία πολύ καλά.Στη συνέχεια ρίχνουμε και το αλεύρι σιγά-σιγά εως ότου γίνει η ζύμη μας μαλακή και να ξεκολλάει απο τα τειχώματα.
Πλάθουμε τα κουλουράκια σε διάφορα σχήματα τα κυλάμε στο σουσάμι και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45'
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου