***....Γευσου....Γευσεις....***



Κυριακή, 12 Μαΐου 2013

Μοσχαρακι στη Γαστρα (NTR)




Υλικα

750 γρ. μοσχάρι σπάλα
1/4 της κούπας αλεύρι
2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 μεγάλες γλυκοπατάτες ψιλοκομμένες
8 καρότα κομμένα σε ροδέλες
2 κούπες νερό
1 κούπα χυμό πορτοκάλι
1,5 κούπα ζωμός μοσχαριού
1 κούπα χυμό ντομάτας
2 κουταλιές ξύσμα πορτοκαλιού
2 κουταλιές του γλυκού ξύσμα ginger
2 κουταλιές αποξηραμένο θυμάρι
2 κουταλιές ρίγανη
3 φύλλα δάφνης


Εκτελεση


Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
Ρίχνετε μέσα στο μοσχάρι και από πάνω το αλεύρι.
Προσθέτετε όλα τα υλικά και ανακατεύετε.
Το βάζετε στο φούρνο για περίπου τρεις ώρες μέχρι να μαλακώσει το μοσχάρι και ανακατεύετε ανά διαστήματα.
Βγάλτε τα φύλλα της δάφνης και σερβίρετε.Αν θελετε μπορειτε να

ετοιμασετε και πουρε(πατατας)και να σερβιρετε.
Καλη Ορεξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου