***....Γευσου....Γευσεις....***



Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΥΚΟΛΟ ΓΛΥΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΙ!!!!ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ~7~(NTR)



  {Για τις γρηγορες νοικοκυρες ενα πανευκολο γλυκακι ......της ...στιγμης.....που    θα ενθουσιασει!!!!}



      Υλικα


1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου Γιώτης

1 1/2 πακέτο πτι μπερ Παπαδοπούλου

1 φακελάκι Σαντιγι GARNI(απο Σουπερ Μαρκετ)

γάλα (όσο θελει η κρέμα και η Σαντιγι και για να βρέξουμε τα μπισκότα)

σοκολάτα τριμμένη η κακαο,η ζαχαρη αχνη

αμύγδαλο ή καρύδι τριμμένο

λίγο κονιάκ για άρωμα




      Εκτελεση


Ετοιμάζετε την κρέμα Γιώτης όπως λένε οι οδηγίες στο φακελάκι. 

Ζεσταίνετε λίγο γάλα και ρίχνετε λίγο κονιάκ για άρωμα. Βρέχετε τα πτι-μπερ και τα στρώνετε σε ένα μέτριο ταψάκι (2 στρώσεις).

Ρίχνετε την κρέμα και περιμένετε λίγο να κρυώσει. Πασπαλίζετε με λίγο καρύδι και τριμμένη σοκολάτα.

Βάζετε άλλη μία στρώση από μπισκότα (η κρέμα να είναι σχετικά κρύα για να μην βουλιάξουν τα μπισκότα) και απλώνετε τη σαντιγι που έχετε ήδη ετοιμασει (όπως λεει η συσκευασια)
      Αν θελετε το κανετε και σαν κορμο




Το τυλιγετε σε λαδοχαρτο μετα σε αλουμινοχαρτο( σαν κορμο) και τοποθετειτε στο ψυγειο για 3-4 ωρες.

Πασπαλίζετε με καρύδι ή αμύγδαλο ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και με τριμμένη σοκολάτα, η κακαο η ζαχαρη αχνη.
Κοβετε και σερβιρετε παγωμενο.
Απολαυστε το!!!!!!!
      Καλή επιτυχία!

1 σχόλιο:

  1. Όταν θέλω να βγάλω αποτέλεσμα κορμού, συναρμολογώ το γλυκό μέσα σε μακρόστενη φόρμα για κέϊκ, στρώνοντας από κάτω αντικολλητικό χαρτί, αλλιώς... Άστα να πάνε! :) :)
    Πολύ ωραίο κι εύκολο γλυκό Νίκη μου! Μ'αρέσει που έχει και καρύδια! Λατρεύω τους ξηρούς καρπούς στα γλυκά. Γεια στα χεράκια σου!
    Πολλές καλημέρες και πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή