***....Γευσου....Γευσεις....***



Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012

ΚΑΣΕΡΟΠΙΤΑ(NTR)






Υλικά

½ κιλο Κασέρι.
Γραβιέρα, ½ κιλ., όχι αλμυρή
Γάλα, 1 ποτήρι
Βούτυρο, 1 πακέτο
4  Αυγα
Φύλλο κουρού, 1 πακέτο 


Εκτελεση



Χρησιμοποιούμε ταψί παραλληλόγραμμο το οποίο και βουτυρώνουμε.
 Στρώνουμε το ένα φύλλο κούρου και επάνω του τοποθετούμε τα τριμμένα τυριά αφού τα ανακατέψουμε.
 Μετά στρώνουμε πάνω από τα τυριά το δεύτερο φύλλο κούρου.
 Κόβουμε σε κομμάτια τετράγωνα την κασερόπιτα(αν θελουμε), έπειτα την περιχύνουμε με τα υγρά, δηλαδή το γάλα, το λιωμένο βούτυρο και τα αυγά αφού τα χτυπήσουμε, και γέρνουμε το ταψί δεξιά - αριστερά, ώστε τα υγρά να πάνε παντού. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 40΄λεπτά στους 200 βαθμούς.
 Η κασερόπιτα σερβίρετε  ζεστη.
Καλη Ορεξη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου