***....Γευσου....Γευσεις....***



Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012

Σπαγγέτι Καρμπονάρα -2-(NTR)





ΥΛΙΚΑ


Μισο  κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές σούπας λάδι
250 γρ. μπέικον κομμένο
2 κουταλιές σούπας (40 γρ.) βούτυρο
2 κρόκοι αυγών
αλάτι  

 πιπέρι
1/3 φλιτζάνι (83 ml) κρέμα γάλακτος
1/4 φλιτζάνι (30 γρ.) τριμμένο τυρί
500 γρ. σπαγγέτι(1/2 κιλο)





ΕΚΤΕΛΕΣΗ


 Σωτάρετε το κρεμμύδι με το λάδι μέχρι να γίνει διάφανο.
 Προσθέτετε το μπέικον και τηγανίζετε μέχρι να ψηθεί.
 Βγάζετε το κρεμμύδι και το μπέικον από το τηγάνι και τα διατηρείτε ζεστά. 
 Στο ίδιο τηγάνι λιώνετε το βούτυρο και το αποσύρετε από τη φωτιά. 
 Ρίχνετε μέσα τους κρόκους, αλάτι και πιπέρι.
 Ανακατεύετε καλά και προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και το τυρί.
 Προσθέτετε το κρεμμύδι και το τυρί και ανακατεύετε καλά.
 Βράζετε τα μακαρόνια, στραγγίζετε και τα βάζετε σε μεγάλη πιατέλα.
 Περιχύνετε με τη σάλτσα και τα ανακατεύετε.
 Σερβίρετε αμέσως με επιπλέον τυρί αν θέλετε. 

 Καλη Ορεξη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου