***....Γευσου....Γευσεις....***



Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012

Πουρές από αρακά (NTR)




ΥΛΙΚΑ


  Μισο κιλό φρέσκο αρακά
 1 κρεμμυδι

 1 σκελίδα σκόρδο
 ελαιόλαδο
 κύμινο
 αλάτι 

 πιπέρι



ΕΚΤΕΛΕΣΗ




Βράζουμε τον αρακά μαζί με το αλάτι του και ένα κρεμμύδι.
 Τον στραγγίζουμε.
 Προσθέτουμε το σκόρδο, λίγο ελαιόλαδο και το κύμινο και τον περνάμε από τη μηχανή του πουρέ ή το μίξερ.
Ο πουρες μας ειναι ετοιμος να συνοδευσει οτιδηποτε φαγητο μας στο τραπεζι.
Καλη Ορεξη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου