***....Γευσου....Γευσεις....***



Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Γλυκό με γιαουρτι με ΑΝΑΝΑ η ΦΡΑΟΥΛΕΣ ****(NTR)



Υλικά



Παντεσπάνι

    • 6 αυγά
    • 1,5 φλιτζάνι ζάχαρη
    • 1,5 φλιτζάνι αλεύρι
    • 4 κουταλιές νερό
    • 1 μπέικιν πάουντερ
    • 2 φακελάκια άρωμα Βανιλια
    • Κρέμα
    • 4 φακελάκια ζελέ ανανά ή μπανάνα
    • 2 κιλά γιαούρτι
    • 1 φλιτζάνι ζάχαρη (προαιρετικά)

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ


1.     Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα.
2.     Ρίχνουμε τους κρόκους, την ζάχαρη, νερό και το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ.
3.     Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά περίπου.
4.     Σε άλλη λεκάνη διαλύουμε τα φακελάκια ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες.
5.     Προσθέτουμε την ζάχαρη (αν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε περισσότερη ή και λιγότερη ανάλογα με το πόσο γλυκό το θέλουμε ή 1 φλιτζάνι ζάχαρη όμως είναι κανονικό) και το γιαούρτι και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
6.     Αφού ψηθεί το παντεσπάνι ρίχνουμε την κρέμα πάνω με μια βαθιά κουτάλα και το βάζουμε στο ψυγείο
 Καλη Επιτυχια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου