***....Γευσου....Γευσεις....***



Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2012

Χοιρινο με Σελινο(NTR)


Υλικά

1 κιλό χοιρινό
1 μεγάλο κρεμμύδι
1/3 ματσάκι μαϊντανό
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 φλιτζάνια νερό
1 μεγάλο ματσάκι σέλινο
Αλάτι και πιπέρι
1 μεγάλο λεμόνι
1 αβγό

Εκτέλεση

Σε μεγάλη κατσαρόλα τσιγάριζουμε  το κρεμμύδι με το μαϊντανό. Πρόσθετουμε  τα κομμάτια του κρέατος. Όταν πάρει χρώμα σβήνουμε  με το νερό και πρόσθετουμε το σέλινο χοντροκομμένο. Αλατοπιπέρονουμε και σκέπαζουμε  την κατσαρόλα. Άφηστε το φαγητό να βράσει σε σιγανή φωτιά για 2 ώρες περίπου. Χτύπατε  το λεμόνι και το αβγό και αβγόκοβουμε  το φαγητό. Ρίχνουμε  λίγο από το ζομο του φαγητού σιγά-σιγά στο αβγολέμονο προσέχοντας να μην κόψει. Στη συνέχεια πρόσθετουμε  το αβγολέμονο στην κατσαρόλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου