***....Γευσου....Γευσεις....***



Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2012

ΑΡΝΙ ΦΡΙΚΑΣΕ(NTR)




Υλικα

1 κιλο αρνί
2 μαρούλια
1 ματσάκι άνιθο
1 ματσάκι μάραθο
3 κρεμμύδια χλωρά
 1 Κρεμμύδι ξερό



Εκτέλεση

Κόβουμε το αρνί σε κομμάτια και αλατοπιπερώνουμε καλά.
 Έπειτα τσιγαρίζουμε μέχρι να ροδίσουν
 Στη συνέχεια τσιγαρίζουμε χωριστά το χλωρό και το ξερό κρεμμύδι ενώ μόλις ροδίσουν προσθέτουμε το μαρούλι, τον άνιθο και τον μάραθο.
 Τα αφήνουμε για λίγο σε σιγανή φωτιά και όταν είναι έτοιμα τα τοποθετούμε στη γάστρα μας.
 Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας και κατόπιν βάζουμε τη γάστρα με το φαγητό μας σκεπασμένο όπου το ψήνουμε για μιάμιση ώρα σε μέτρια φωτια.
 Μόλις το αρνάκι μας ετοιμαστεί και αφού έχουμε φτιάξει κατά τη διάρκεια το αυγολέμονο θα το αυγοκόψουμε πριν κρυώσει.
Καλη Ορεξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου