***....Γευσου....Γευσεις....***



Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011

ΠΙΤΣΑ της ΓΙΑΓΙΑΣ~8~(NTR)

ΠΙΤΣΑ


ΥΛΙΚΑ

3 ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ (ΚΟΥΠΕΣ) ΣΚΛΗΡΟ ΑΛΕΥΡΙ
1 ½ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΞΕΡΗ ΜΑΓΙΑ
ΛΙΓΗ ΖΑΧΑΡΗ
ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ
1 ½  ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΝΕΡΟ



ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ


ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΠΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ(ΧΛΙΑΡΟ) ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ.
ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΖΥΜΗ.
ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ.
ΕΠΕΙΤΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΨΙ ΜΑΣ ΤΟ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΥΜΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΨΙΟΥ.
ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΥΡΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΣΤΡΩΣΕΙΣ.
ΦΕΤΑ,ΓΚΟΥΝΤΑ,ΓΕΓΚΑΤΟ,ΜΙΛΝΕΡ,ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ…
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΙΣΟ ΤΟΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥΜΑΡΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΤΥΡΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ  ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ  ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, Η ΠΑΡΙΖΑ ΖΑΜΠΟΝ,ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΨΙΛΙΚΟΜΜΕΝΕΣ.
ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ.



ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου