500γρ κιμά χοιρινό
500γρ κιμά μοσχαρίσιο
1 κρεμμύδι
80γρ ρύζι καρολίνα
1 κουταλιά δυόσμο
3 κουταλιές μαϊντανό
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ελαιόλαδο
2 αυγά
100γρ φρυγανιά τριμμένη
Για το αυγολέμονο
2 αυγά
χυμός ενός λεμονιού
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Κιμα
Ανιθο
Ριγανη
Λιγο κρεμμυδι τριμμενο
Αλατι πιπερι
Βραζουμε λιγο ρυζι
Και τα ανακατευουμε όλα μαζι
Εχουμε στην κατσαρολα λιγο νερακι με λαδι και λιγο
Τριμμενο κρεμμυδακι , αφου αρχισει να βραζει τοποθετουμε
Τα γιουβαρελακια και όταν βρασουν κτυπαμε δυο αυγα και στο τελος λεμονι
Με 1 κουταλια της σουπας αλευρι (για να δεσει η σαλτσα)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου