***....Γευσου....Γευσεις....***



Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011

ΨΩΜΙ (NTR)



ΨΩΜΙ


 

 


3 ΚΟΥΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ
1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΜΑΓΙΑ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΚΟΥΠΑ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ(ΧΛΙΑΡΟ)
ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΛ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ.
ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΠΗ ΣΤΟ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ,ΤΗ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΛΑΔΙ.
ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΛΕΙΦΟΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ
ΟΤΑΝ ΖΥΜΩΘΟΥΝ ΚΑΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΤΑΨΑΚΙΑ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΕΙΨΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ) ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΖΥΜΗ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ.
ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ.
ΦΟΥΡΝΟΣ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ 250 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ. ΌΤΑΝ  ΡΟΔΙΣΕΙ ΕΠΑΝΩ, ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΛΑΔΟΧΑΡΤΟ, Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΕΙ..
ΜΕΤΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ  ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝ ΚΟΛΛΑΕΙ…ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου