***....Γευσου....Γευσεις....***Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2011

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ (NTR)

Καηκε το φαγητο!!!!!Σε όλες τις γυναίκες έχει συμβεί να κάψουν κάποια στιγμή το φαγητό τους. Εάν σας συνέβη αυτή η αναποδιά στην κουζίνα, τουλάχιστον μπορείτε να καθαρίσετε εύκολα και χωρίς κόπο την κατσαρόλα.

Αρχικά, βάλτε σκόνη καθαρισμού πλυντηρίου πιάτων στην κατσαρόλα, ώστε να καλυφθεί όλη της η επιφάνεια. Στη συνέχεια γεμίστε με νερό την κατσαρόλα και αφήστε το σκεύος έτσι όλο το βράδυ.

Την άλλη μέρα θα δείτε ότι θα έχει διαλυθεί από τις επιφάνειες της κατσαρόλας το καμένο φαγητό και το καθάρισμα θα είναι εύκολη υπόθεση!
Μυρωδια απο το τσιγαρο!!!!

Αν το ρούχο μυρίζει τσιγάρο και δεν ξέρετε τι να κάνετε, σας δίνουμε τη λύση για να απαλλαγείτε μια για πάντα από τις μυρωδιές που αφήνει ο καπνός:

- Βάλτε νερό στη μπανιέρα και προσθέστε 1-2 ποτήρια άσπρο ξύδι. Βάλτε το ρούχο μέσα στο νερό αφήστε το λίγο και μετά το στεγνώνετε. Το άσπρο ξύδι θα αφαιρέσει την τσιγαρίλα από το ρούχο σας.

Αλλος ένας τρόπος να αφαιρέσετε την μυρωδιά του τσιγάρου από το ρούχο σας:

- Το ψεκάζετε με μαγειρική σόδα και το αφήνετε έτσι όλο το βράδυ.
Το πρωί το τινάζετε.
Η μαγειρική σόδα, όπως και το άσπρο ξύδι

 

Είτε καπνίζετε είτε όχι, η μυρωδιά του τσιγάρου είναι ιδιαίτερα ενοχλητική για όλους. Αν δε θέλετε να μυρίζει το σπίτι σας μπορείτε να ρίξετε στα τασάκια λίγη βανίλια σε σκόνη. Έτσι, κάθε φορά που θα σβήνετε τα τσιγάρα σας θα μυρίζει βανίλια, εξουδετερώνοντας την τσιγαρίλα.

Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και στα τασάκια του αυτοκινήτου.

 
Για να αφαιρέσετε τα άλατα από τον βραστήρα σας

 
Για να αφαιρέσετε τα άλατα από τον βραστήρα σας, βάλτε ένα φλιτζάνι άσπρο ξύδι και απογεμίστε τον με νερό.

Βάλτε τον σε λειτουργία και αδειάστε τον.

Τέλος, βάλτε τον σε λειτουργία ακόμα μια φορά με σκέτο νερό, ώστε να φύγει η μυρωδιά του ξυδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου