ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΙΦΑΔΟ
- 1 κιλό κομμένο σε μερίδες σερβιρίσματος ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
- 1 φλιτζανάκι ΚΡΑΣΙ ΛΕΥΚΟ
- 4 κουταλιές ΝΕΑ ΦΥΤΙΝΗ
- 1 κουταλάκι ΡΙΓΑΝΗ
- 1 σκελίδα ΣΚΟΡΔΟ
- 1 ΚΥΒΟΙ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ KNORR "ΣΚΟΡΔΟ & ΚΡΕΜΜΥΔΙ"
- 1 κιλό μικρά καθαρισμένα ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
1. Σοτάρετε το κοτόπουλο με 2 κουταλιές από τη ΝΕΑ ΦΥΤΙΝΗ σε κατσαρόλα. Σβήνετε με το κρασί, προσθέτετε το σκόρδο, ρίχνετε 1 ποτήρι νερό, αλάτι και πιπέρι και τη ρίγανη. Αφήνετε το κοτόπουλο να σιγοβράσει 15 λεπτά περίπου.
2. Εν τω μεταξύ σοτάρετε τα κρεμμυδάκια σε τηγάνι με το ΑΛΤΙΣ και την υπόλοιπη ΝΕΑ ΦΥΤΙΝΗ. Όταν τα κρεμμυδάκια είναι έτοιμα, τα ρίχνετε στην κατσαρόλα με το κοτόπουλο και αφήνετε το φαγητό να σιγοβράσει μισή ακόμη ώρα, προσθέτοντας προς το τέλος τον κύβο. Σερβίρετε αμέσως με πράσινη σαλάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου