***....Γευσου....Γευσεις....***



Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΛΑΓΟΣ ΣΤΙΦΑΔΟ (NTR)


ΥΛΙΚΑ

1 Λαγός
1 κιλό Κρεμμύδια
1 ποτήρι Κρασί
1 ποτήρι Λάδι
2 φύλλα Δάφνης
Ξίδι
Αλάτι
Μαυροπίπερο

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Πλένουμε το λαγό με ξίδι. Τον κόβουμε σε μερίδες και τον μαρινάρουμε με ξίδι, λάδι και δάφνη, περίπου 24 ώρες.
Τον καβουρδίζουμε με λάδι, αλατοπιπερώνουμε και τον βράζουμε με τα αναφερόμενα υλικά, περίπου 1 ώρα, σε χαμηλή φωτιά και σε χύτρα ταχύτητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου